Overwegingen om te weten over frietkraam prijs

Tevens kan u dan ook alleen kiezen ofwel u dan ook een 1200 kg zware friteswagen laat leveren voor 0,44 eurocent ieder kilometer van Limburgof dat u deze zelf komt ophalen. Ingeval u dan ook ervoor kiest een aanhanger alleen op te halen, verwacht u dan ook vervolgens met geschikt transport?

Alle frietkramen zijn zo ingericht dat wij in een korte tijd een grote band personen over ons lekkere portie versgebakken friet betreffende snack kunnen voorzien. Lang wachten kan zijn zeker niet aan een orde!

U kan op deze site meer informatie vinden over onze wagens, de prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend aanraking betreffende het op zodra u dan ook geïnteresseerd raakt teneinde ons frietkraam te huren in Eindhoven ofwel omgeving.

Hebt u interesse in een mobiele frietkraam en wilt u advies? Neem dan gerust aanraking op met Snackmobiel.nl.

In de HACCP goedgekeurde frietkot in Maastricht vervaardigen we toepassen betreffende 100 % plantaardig frituurolie om onze snacks over eersteklas zien en de overheerlijke, alleen verse friet, te bakken. Onze Vlaamse frieten geraken geserveerd in een omvangrijke puntzak, hetgeen een stukje nostalgie betreffende zich meebrengt.

Ben jij eruit en wil je met genoegen ons frietwagen huren voor op je partijtje, trouwplechtigheid ofwel overige gebeurtenis in Groenlo? Dan kun je via onze website ons geschikte festival ontdekken, die een frietwagen op jouw locatie verzorgt. Ernaast is dit geoorloofd teneinde meteen via deze pagina een offerte met te vragen.

Geef in dit boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” met dat u gebruik wilt maken van een lenteactie.

Heb je binnenkort een reden voor ons feestje en wensen zijn je dit eten voor de gasten onderhouden in Zevenhuizen (Heeze-Leende)? Vervolgens kan zijn ons frietkraam met huis een volmaakte uitkomst. Dit huren over ons frietkraam kan zijn goede mogelijkheid om jouw gasten te voorzien van een goede maaltijd.

Wij begrijpen op welke manier vervelend dit is wanneer uw klanten lang behoren te wachten op ons frietje tijdens ons geriefelijk party of bijeenkomst. Denies kan zijn zeer ondervinden in het bakken voor vollere gezelschappen.

U dan ook kan dit assortiment met snacks en friet vervolgens kiezen uit meerdere pakketten. Een prijzen daarvan afwijkingen ieder pakket. U dan ook bezit een prijs betreffende dit frietkot in Maastricht uiteraard kompleet zelf in hand. Vooral daar we een prijs tevoren betreffende u dan ook afspreken.

Boek meteen menu De Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en we vervaardigen uw menu wil je meer info totaal betreffende

Begin een broodjes bezorgservice in het weekend. Vers geschapen,thuis te bereiden. Ga jouw qua assortiment wat onderscheiden over het huidige aanbod in je stad.  Ga bezorgen op de fiets, maak er iets ludieks met waardoor daar media zorg voor kom. Maak dit gezond,lekker en vers!

Vul onderstaand de gegevens in en krijg per email een prijsopgave. Wij zullen u dan ook hierna proberen in 12 uur te contacten per smartphone of via een mail. Bedankt voor uw interesse!

Steeds meer is daar vraag naar een frietwagen op feesten en partijen. Wij aankomen, op ons tijdstip het wij met u afspreken, betreffende de HACCP goedgekeurde andere frietwagens bij u op lokatie. Uw gasten kunnen zichzelf vervolgens onbeperkt tegoed verrichten met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *